Calcullatorul va permite sa calculati orientativ rata creditului, in dependenta de programul de creditare accesat

ani

Prima casa

0 €/lună

Prima rata - 10%

Ipotecă

0 €/lună

Prima rata - 30%
Suntem recomandați prietenilor!

Cele mai bune oferte

Chirie si vânzarea apartamentelor in Chişinău

Pe site-ul lumea.md Dvs o sa găsiţi apartament sau o casa pentru familie mare, si tot o data pe site-ul lumea.md dvs puteţi găsi locuinţele care se ofera in chirie, sunt o mulţime de oferte care va bucura plăcut pretul lor. Toate apartamentele si casele corespund  preturilor calităţii locuinţei aprobate de profesionisti in domeniu din compania lumea imobilului. 

Noi oferim următoarele apartamente de vanzare in Chişinău si obiecte pentru chirie din toată Moldova:

 

Apartament cu odaie

Apartament cu doua odăi

Schimb de locuinţa in Moldova

Chirie pentru comerţ

 

Pentru confortul dvs puteţi direct sa ne contactaţi pe noi si sa conversaţii cu un lucrător al companiei sa aflaţi orice informaţie despre apartamentele care sunt la noi. Noi suntem gata cu bucurie sa va explicam toate nioansile care pot fi ascunse in procurarea apartamentului si tot odată o sa va explicam problemele care pot apărea pe cale si cum se poate de ocolit pe ele.  Noi cu uşurinţă o sa va alegem apartament sau o casa mulţumitului catalogului nostru si sistemului de căutare cu funcţional băgat de pe site. Aceasta este creat sa găsiţi apartamentul dvs mai uşor pentru procurarea sau chirie, Dvs puteţi sa expediaţi automat pe email fiecare oferta care va plăcut cu ajutorul “Formei” ce se afla pe site.

Apartamentele din Chisinau se afla pe site-ul lumea.md 

Serviciile noastre

Căutarea și procurarea în blocuri vechi

Alegeți oricare obiect din cele 83530 incluse în baza noastră de date și veți economisi considerent timpul și banii Dvs, datorită profesionalismului specialiștilor noștri, dar și a reducerilor și promoțiile oferite de compania noastră.

Vînzarea proprietății dvs

Doriți să vindeți mai repede și la un preț bun? Cu noi este real! Dacă imobilul Dvs este inclus în baza noastră de date, șansa de a vinde crește minimum de 10 ori, datorită numărului mare de clienți care doresc să procure.

Căutarea și cumpărarea în blocuri noi

Alegeți oricare complex locativ nou și noi vă vom propune apartamentul care va satisface cerințele Dvs. Compania noastră conlucrează practic cu toate companiile de construcții, care au câștigat renume pe piața imobiliară primară.

Evaluare și examinare

Vinderea profitabilă a apartamentului este reală, dacă cunoașteții valoarea lui de piață. Conlucrând cu noi, veți beneficia de evaluare gratuită, bazată pe o analiză detaliată a principalilor factori de stabilire a prețurilor pe piața imobiliară.

Consultații imobiliare

Consultație juridică în problemele imobialiare poate oferi doar un specialist din domeniu (cu experiență) și costă bani buni. Clienții noștri beneficiază de acest serviciu gratuit.

Suport la perfectarea tranzacției

Gratuit pentru clienții noștri! Asistență juridică la perfectarea și verificarea actelor de proprietate pentru tranzacție, perfectarea acordului de arvună, suport la tranzacția de vânzare-cumpărare.

Partenerii noștri

Noutăți

Townhouse-urile: echilibrul dintre o casă și un apartament

Agenția Lumea Imobilului oferă un concept relativ nou pentru piața imobiliară din Republica Moldova: locuințele de tip townhouse. Casele de acest tip se întind pe verticală, pe mai multe etaje, oferindu-le locuitorilor spațiu suficient, dar și o curte de care se pot bucura. O altă trăsătură caracteristică pentru townhouse este că acesta împarte pereții laterali cu alte locuințe de acest fel. Clienții noștri care aleg o locuință de acest gen beneficiază de o suprafață amplă, dar și de grădini și terase private generoase. Astfel, se creează echilibrul perfect dintre beneficiile oferite de o casă și cele oferite de un apartament.

August 11 , 2020

VIDEO

Eficient și calitativ!

Noiembrie 28 , 2017